11 sept Bijeenkomst OVER/NIEUW

Stel je voor; je organisatie brandt af en jullie moeten helemaal opnieuw beginnen. Wat doe je?
Zou je dan je de organisatie, de afdeling en het team, met alle kennis en ervaring van nu, op precies dezelfde manier weer opbouwen?
Opnieuw durven beginnen is vaak een voorwaarde voor succes. Het gedachtenexperiment is leuk maar die brand komt natuurlijk nooit. En zelf de boel in de hens steken om een frisse start te kunnen maken, dat doe je natuurlijk ook niet. Het is een klassiek probleem op het gebied van verandering en transformatie: we willen wel vernieuwing, maar afscheid nemen van wat we hebben gaat ook niet.
Juist voor organisaties die wel willen veranderen, maar niet weten hoe, is er Over/Nieuw. Wij helpen je om opnieuw te beginnen. Als startpunt hebben we de juiste mensen verzameld. Wij brengen hen, de Over/Nieuwers, en mensen uit jouw organisatie bij elkaar, om vervolgens richting en invulling te geven aan het project. Een bedrijf of ondernemer haalt met de kennis van Over/Nieuw frisse projectkracht in huis om samen geweldige projecten op te leveren.
Begin met ons opnieuw. Wij weten alles over nieuw.11

Comments are closed.