19Jan Bilding Academie bijeenkomst op de Ceuvel

Wil je diepgaand, interdisciplinair en innovatief onderwijs?
De academie biedt de gedreven student een fulltime, interdisciplinair en diepgaand opleidingsprogramma van een half jaar aan in Amsterdam. Als student volg je drie fulltime modules, in elk domein één. Daarnaast neem je deel aan de bildungflow: vakoverstijgend onderwijs waarin je onder andere speechtrainingen volgt, reflecteert op je groei en feedback geeft aan je medestudenten.

Aanstaande donderdag zijn de laatste presentaties van dit semester. De hele dag kan je bij De Ceuvel komen kijken naar leuke, inspirerende en creatieve materialisaties. Spreken de onderwerpen Energie, Spullen of Digitalisering jou aan? Wil je zien hoe de studenten van De Bildung Academie daarmee omgaan?

Kom donderdag dan zeker langs! De Bildung Academie – Materialisaties domein IIIJanuary 19, 2017, 5:00pm – January 19, 2017, 10:00pm

Comments are closed.