Oproep Publiek bij TV- opname

TV vanuit De Ceuvel, Amsterdam Noord.

Sinds kort zijn we begonnen met het online TV programma Guillymanjaro vanuit Broedplaats de Ceuvel. Het programma staat voor meer aandacht voor diversiteit en duurzaamheid.

Guillymanjaro zoekt hiervoor mensen die het leuk en interessant vinden om publiek te zijn tijdens Talkshows. De opnamen vinden wekelijks plaats op maandag tussen 17.00 en 20.00. Het programma staat dezelfde week nog online.

Op deze manier willen wij een roulerende groep opbouwen die minstens 1 x per maand komt kijken en luisteren. Je mag ook vrienden meenemen.

We verwachten van je dat je geïnteresseerd aanwezig bent. Er zijn mogelijkheden om als vrijwilliger door te groeien naar andere productionele taken. Dus ben je gezellig, geïnteresseerd, zelfstandig en wil je onderdeel zijn van een activistisch opstartend bedrijf?

Guillymanjaro is onderdeel van New Media Platform, een innovatief nieuwsmedium dat een bres slaat in de commerciële Nederlandse tv zenders die een eenzijdige blik werpen op de Nederlandse samenleving.

Voor meer informatie kun je mailen naar info [at] workship.nu

www.newmediaplatform

Comments are closed.