6 Feb VERS avond

VERS

Platform en netwerkvereniging van en voor nieuwe beeldmakers.
Ook lid worden? Check www.versfilmentv.nl/nl/word-lid en profiteer van exclusieve kortingen en netwerkmogelijkheden.

Het spreekwoord ‘geduld is een schone zaak’ gaat bij het maken van natuurdocumentaires zeker op. Urenlang verscholen in de bosjes liggen, camera gereed maar onwetend wat hierna gaat gebeuren. Het geduld wordt uiteindelijk vaak beloond met prachtige beelden van allerlei dieren en omgeving, waar menig mens graag naar kijkt.

Het maken van een natuurdocumentaire is een vak apart. Tijdens deze avond gaan we in (let op!) De Ceuvel in gesprek met de makers van De Wilde Stad (bekend van publiekslieveling De nieuwe wildernis) en Amsterdam Wildlife. Beiden maakten een film over de natuur in de stad. In hoeverre is een natuurdocumentaire te scripten? Is het anders om te filmen in de stad? Wat doet een voice-over? En hoe regisseer je de dieren en de natuur? Je hoort het allemaal tijdens ‘De Ceuvel invites VERS: de natuurdocumentaire’!

Datum: 6 februari
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: Workship op de Ceuvel, Amsterdam-Noord
Tickets zijn vooraf verkrijgbaar via eventbrite.nl.

Gratis voor VERS leden op vertoon van een ledenpas (zorg wel dat je online gratis kaartje reserveert).

 

Comments are closed.