Elke Vrijdag Kundalini Yoga

Kundalini Yoga is de ‘Yoga van het bewustzijn’. In een les van anderhalf uur maak je gebruik van je lichaam, adem en stem om te kunnen ontspannen en om jezelf sterker te maken. Uitgebalanceerde technieken stellen je in staat om zeer snel verandering te brengen op fysiek en mentaal niveau. Kundalini Yoga opent, ruimt op en verruimt je bewustzijn zodat je beter de uitdagingen van het dagelijks leven aan kunt gaan

Mijn naam is Marieke de Lange (1978) en ik ben sinds meer dan 10 jaar actief met Yoga. Voorheen beoefende ik met name Hatha Yoga totdat ik in 2011 in aanraking kwam met Kundalini Yoga. De eerste les die ik volgde voelde als thuiskomen en ik besloot om de docenten opleiding te volgen.

Deze Yoga heeft mij diepgaand verandert en veel inzichten gegeven. Zo herken ik bijvoorbeeld heel snel oude gedragspatronen die me niet meer dienen en deze kan ik vervolgens ook laten gaan. Ik voel me fysiek en mentaal sterker en veerkrachtiger.
Door het geven van lessen wil ik graag anderen de kans geven om:

beter in contact te komen met hun eigen gevoel
de drukte van het dagelijks leven los te kunnen laten
te werken aan een gezond en sterk lichaam met een flexibele geest
de vreugde te ervaren die hoort bij een Kundalini Yoga les.

VRIJDAG (start op vrijdag 7 april)
Ochtend: van 9.30 tot 11.00
Locatie: De Ceuvel, Korte Papaverweg 4, Amsterdam Noord.
De les is in de Workship, direct onder de poort door naar links.ELke

Comments are closed.