Latente Talenten Jam op Zondag

Blues, jazz en rap jam voor (semi) professionele muzikanten!

Workship, podium op de Ceuvel is elke zondag vanaf 16.00 het nieuwe trefpunt voor muzikaal Amsterdam. Mix je latente talent met dat van anderen. Zing, speel, luister en bewonder. Er is een standaard backline aanwezig maar neem vooral je instrument mee en nodig minstens twee muzikale vrienden uit!

Workship:

Workship, podium op de Ceuvel is een oude woonark die is omgebouwd tot theater en studio, met als doel een kruisbestuiving te creëren tussen de internationale ervaring van Theatre Embassy en Broedplaats De Ceuvel.

Hier bieden we programma’s op het gebied van muziek, theater, film en lezingen. Door middel van kleinschalige culturele programmering verbinden we een duurzame innovatieve community met (podium)kunsten voor de buurt.

De Workship kan op aanvraag zelf worden geprogrammeerd en gehuurd en is aanpasbaar voor diverse activiteiten. Het is een unieke ruimte met diverse mogelijkheden voor een borrel of brainstorm, training of cursus, (muzikale) repetitie of uitvoering, flex werkplek of vergadering.

De ruimte is 70m2 en voorzien van een podium voor sprekers of performers, beamer, geluidsapparatuur, (theater)licht, (sta)tafels, stoelen en een kleine keuken.Latente

Comments are closed.