28 juli De Ceuvel Unplugged

De Ceuvel Unplugged meets Labrikozy!

Twee evenementen die het podium geven aan muziek en spoken word smelten samen tot een legendarische zomer editie op de Ceuvel!

Labricozy is een live muziek- en verhalen avond bij Cafe Strangelove in west, onderdeel van de culturele broedplaats en bioscoop Lab111. Net als De Ceuvel Unplugged geven zij het podium aan talentvolle artiesten op het gebied van muziek, spoken word en performance.

De Ceuvel Unplugged is een maandelijks podiumavond in de Workship. Een plek waar aanstormend talent een kans krijgt, gevestigde artiesten een nieuw album presenteren en bands een intieme akoestische sessie geven.

28 juli organiseren wij een gezamelijke editie in de Workship en bij mooi weer rondom bij het buitenhuiskamertje aan het water. Met wederom fantastische live muziek en performances! Met onder andere Desi Ducrot (Country/pop) en Guilty Johnny (Americana met jazz en folk invloeden)

Comments are closed.