9 – 18 Aug Expositie Sofia van Leeuwen

Sinds 2016 bestaat Cultureland. Een prachtige Artist in Residence plek net boven Amsterdam in Starnmeer. Dagobert Bergmans en Maud Aarts creëerde deze plek zodat  kunstenaars  hun tanden kunnen zetten in het creëren van werk en verder uitwerken van ideeën die een brug vormen tussen het land en de stad.

Een van deze kunstenaars is Sofia van Leeuwen. Ze verblijft voor een lange periode in Amsterdam en Starnmeer waar ze haar wortels onderzoekt en experimenteert met natuurlijk kleurstoffen. Op de Workship geeft ze  een expositie .

Sofia van Leeuwen is an artist from California with Noord-Holland roots. Her recent work is a culmination of the Cultureland AiR (Artist-in-Residency), which takes place in Amsterdam as well as in the polders outside of the city. Van Leeuwen uses plants from the Dutch landscape as her inspiration for color and to share ideas about contemporary painting.

 

Opening 9 augustus om 18:00 uur. Daarna dagelijks open en Sofia zal je rondleiden door haar werk

Comments are closed.