Stemtrainingen door The Vocal Coach

Een heldere en individuele benadering van zingen en openbaar spreken, voor professionals, amateurs en beginners van alle achtergronden.
Een stem kan prachtig klinken, en flexibel en vrij voelen. Toch voelt de stem soms geblokkeerd, afgemat, niet in staat om die ene klank of noot te pakken te krijgen. Met de juiste training zijn zulke problemen echter altijd te verhelpen.
Gebaseerd op onderzoek door Estill Voice Training en het Universal Voice Institute, aangevuld met de Lax Vox-methode, combineert The Vocal Coach actuele stemtechniek met klankvorming en podiumpresentatie, om snel en effectief tot een mooi, vrij, flexibel en inzichtelijk stemgebruik te komen, onafhankelijk van je nivea, achtergrond, leeftijd en stijl.
Stemtraining is iets individueels. Daarom zijn onze proeflessen gratis. Boek de jouwe vandaag nog!
meer informatie:

Comments are closed.