Di 19 sept Discover and Experience Tesla Metamorphosis

Anya Petrovic heeft de ontdekking van Tesla, de Tesla Waves, toegankelijk gemaakt voor iedereen. Tesla Metamorphosis® is een healing modaliteit die grote belangstelling trekt vanwege wonderbaarlijke genezingen in zeer korte tijd plaatsvinden, meestal zijn 3 sessies voldoende. Met Tesla Healing Metamorphosis® werk je met frequenties en concentratie van energie, dichtheid en licht, je kunt er mee interfereren en op reageren.

Tesla Waves vormen de basis van Tesla Metamorphosis, een modaliteit waarbij de krachtige energierijke golven ingezet wordt voor healing. In tegenstelling tot Hertz golven worden Tesla golven sterker naarmate de afstand groter wordt. Tesla golven zijn direct toegankelijk via actieve ether en er zijn geen apparaten bij betrokken. Nikola Tesla noemde hen “niet-Hertzian”. Hij verklaarde dat ze multidimensionaal zijn en dat ze nieuw zijn binnen het natuurkundig domein. Naast de interessante en ongekende effecten van Tesla Healing Metamorphosis®, is het effect van Tesla Waves op de evolutie van het menselijk bewustzijn nog belangrijker. Wanneer je kijkt naar de PIP camera beelden van cursisten die de Tesla Metamorphosis seminar gevolgd hebben, zie je dat de overheersende kleur in hun aura paars is.

PIP staat voor Polycontrast Interference Photography, dit zijn camerabeelden waarbij energievelden vastgelegd zijn. De paarse kleur is geen gewone kleur voor het menselijk aura. In Vedanta is er een meditatie om het bewustzijnsniveau te verhogen. Het begint bij de eerste chakra, die rood van kleur is, gevolgd door de zes basischakra’s, waarbij de zevende chakra – de kruinchakra – de paarse kleur heeft. Dit laat zien dat de frequenties van Tesla Waves het frequentieniveau van ons bewustzijn kunnen verhogen naar het frequentieniveau van onze kruinchakra. Naarmate ons bewustzijn ontwikkelt, breiden onze middelen uit. Dit verklaart ook hoe alle cursisten in contact kunnen treden met hun cliënten op het niveau van de bewuste, onderbewuste en integratieve geest. De cursisten waren zich niet bewust van dergelijke vaardigheden voor de seminar.
GRATIS ENTREE, AANMELDEN VIA TICKET URL, MAX. 30 PERSONEN.
De lezing is in het Engels.

Comments are closed.