8 okt expositie duurzaamheidsdag: Onora Kunstkist

In een samenwerking met Galerie De vrolijke Kunstenaar en Onora is een het Onora Kunstkist 2017 project opgestart. Kunstenaars beschilderen op eigen wijze een kist. Op de duurzame dag van Amsterdam Noord worden alle kisten geëxposeerd en zullen een aantal kunstenaars zelf aanwezig zijn. Op de prachtige toepasselijke duurzame locatie bent u van harte welkom. Om 12.00 uur zal Marieke Havermans de oprichtster van Onora het project officieel openen.

Onora maakt ecologische uitvaartkisten. Als enige partij in de markt produceren wij kisten die 100 procent duurzaam zijn. Onze kisten zijn volledig biologisch afbreekbaar. Dat wil zeggen dat de kist geen vervuiling in de grond of na verbranding, in de lucht veroorzaakt, volgens de filosofie: “from Cradle to Grave”. Daarbij is de milieubelasting een stuk kleiner dan die van standaard kisten en zelfs kleiner dan die van andere ecologische kisten. De kisten worden gemaakt in Nederland van natuurlijke materialen. Wij gebruiken dus minder en beter materiaal voor de productie van onze uitvaartkisten. www.onora.eu

De Ceuvel is an award-winning, sustainable planned workplace for creative and social enterprises on a former shipyard adjacent to the Johan van Hasselt kanaal off the river IJ in Amsterdam North. In 2012, the land was secured for a 10-year lease from the Municipality of Amsterdam after a group of architects won a tender to turn the site into a regenerative urban oasis.

Lokatie: De Ceuvel Workship Amsterdam Noord, Korte Papaverweg 4, 1032 KB Amsterdam

Datum: Zondag 8 oktober van 11.00 tot 17.00 uur

Deelnemende kunstenaars: Saïda Goriya, Michel Tijsterman, Claudia Schmit, Sandor Sweet, Eric Peters, Ellen Gozeling, Mia en Marjolein Innemée.

Organisatie: Galerie de Vrolijke Kunstenaar 085-0704726 – info@galeriedevrolijkekunstenaar.nl

 

You must be logged in to post a comment