13 Feb Cryptocoin bijeenkomst

Bitcoin, ICO en robottrading: financieel onafhankelijk worden

  • Mis je uitzicht op een toekomst zonder financiële zorgen?
  • Wil je je spaargeld harder laten groeien?
  • Denk je dat je te laat bent om te investeren in cryptovaluta’s?Bitcoin, Altcoin, ICO’s, mining en robot-trading kunnen bijdragen aan snelle groei in jouw vrijheids-inkomen. Met een trading-robot kan je snel voor meer dan 25% rendement krijgen. Onze trainers zijn ervaren investeerders die voortdurend zoeken naar nieuwe kansen. Ze geven veel praktische tips, laten voorbeelden zien en er is veel ruimte voor vragen. Meld je aan en neem ook je vrienden mee! Ontdek in één avond de vier belangrijke pijlers die bijdragen aan financiële onafhankelijkheid.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-bitcoin-ico-en-robottrading-financieel-onafhankelijk-worden-42687088230

 

Comments are closed.