WOORDSPELEN

19 September begint een nieuwe reeks Woordspelen – schrijfcursus op de Ceuvel.

Woordspelen is de schrijfcursus waar de vrijheid om te experimenteren centraal staat. In acht bijeenkomsten creëer je een poëtische voorstelling die uiteindelijk op de planken komt.

Spelenderwijs breken we vooroordelen over hoe het hoort af en vergroten we het creatieve speelveld. Ingesleten rivieren treden buiten hun oevers en overspoelen een nieuw en vruchtbaar landschap. Soms doen we dat door met z’n allen over de grond te rollen, omdat de briljante ingeving vaak in het onverwachte zit. Een andere keer doen we dat door in groep van gelijkgestemde te spreken over onze gedichten, waarbij heel het proces van de technische basis tot het creatieve concept en uiteindelijk de uitvoering, aan bod komt.

Woordspelen is bedoeld voor mensen die wel eens een gedicht hebben geschreven, maar niet zo goed weten hoe ze nu verder moeten. Het is voor mensen die wel eens een poëzieslag bezoeken, en nu het zelf ook willen proberen. Het is voor de dichters die vast zitten in een patroon en die iets nieuws willen proberen, maar misschien niet precies weten hoe. Maar vooral is Woordspelen een cursus voor iedereen die iets creatiefs met taal wilt doen op de woensdagavond.

Kijk voor meer informatie of om je in te schrijven op www.markdedichter.net/woordspelen-2

More from admin@workship.nu

MINDFULLNESS

8 weken een sessie van 2.5 uur – zoals opgezet door John...
Read More