KUNDALINI YOGA VRIJDAG OCHTEND

Roeland van Bemmel:
Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met Kundalini Yoga, voelde ik direct een sterke  aantrekkingskracht, en wist “dit is goed voor mij”. Kundalini Yoga geeft mij focus, gronding en de kracht om het leven volledig te ervaren. Ik merk dat er in een drukke stad als Amsterdam behoefte is aan ruimte voor stilte. Door middel van Kundalini Yoga lessen geven, voel ik dat ik ruimte kan  creëren om anderen die stilte en diepte in zichzelf te kunnen laten ervaren. In mijn lessen probeer ik de kracht en de schoonheid die ik zelf heb gevonden over te brengen.

VRIJDAG
Ochtend:
van 9.30 tot 11.00
Locatie:
De Ceuvel, Korte Papaverweg 4, Amsterdam Noord.
De les is in de Workship, direct onder de poort door naar links.
Teacher:
Roeland

Written By
More from Mark Opfer

CRASH COURSE MEDITATIE

CRASH COURSE MEDITATIE – LEER DE BASIS IN 1 AVOND Ben je...
Read More