EIGENTIJDSE MINDFULNESSTRAINING – 8 WEKEN


Wat als je minder geleefd werd door je werk of je agenda. Dat je met minder stress meer jezelf durft te zijn. Dat je volop kan genieten van wat er echt toe doet..

Mediteren kan je hierbij helpen. En een 8-weekse cursus maakt dat je het ook echt een plek kunt geven in je leven. Op een manier die bij jou past..

Dat laatste vind ik als trainer belangrijk: het gaat immers om jouw ervaring, wat jij meemaakt, hoe jij het kan doen. Daarom geef ik de Mindfulnesstraining eigentijds en flexibel. Met thema’s van nu (bijvoorbeeld ‘hoe ga je om met de prestatiemaatschappij’, ‘eerste hulp bij stress’), en verschillende manieren van oefenen (dus geen verplicht ‘1 uur per dag lang mediteren’). Met extra aandacht voor oefeningen die je gewoon in je dagelijks leven kunt toepassen. Nieuwsgierig geworden? Kijk op https://ankewijnja.nl/ voor meer informatie, of mail me op info@ankewijnja.nl !

Over Anke Wijnja
Anke is Ceuvelaar van het eerste uur. Ze houdt van de natuur en draagt hier op De Ceuvel zorg voor het Zuiverend Park. Meditatie maakt al lang deel uit van haar leven en sinds haar burnout op haar 31e is het een natuurlijk onderdeel geworden. Als meditatietrainer is ze helder, praktisch en nuchter. Ze bekijkt meditatie vanuit een breed perspectief, en benadert het speels, licht en met humor.

Aanmelden: 

Kan per mail naar info@ankewijnja.nl, of via de site: https://ankewijnja.nl

Gegevens:

27 februari 2019 (start)

8 x Woensdagochtenden 9:30 –12:00

Of

8x Woensdagavonden van 19:30 – 22:00

€325,- (Korting voor kleine beurs is mogelijk)

More from admin@workship.nu

Workship PLAY

Workship PLAY is een podium voor live muziek, poëzie, performances en WVTPK,...
Read More