18 april Lezing Femke Kaulingfreks

Femke Kaulingsfreks gaat een lezing geven over straatpolitiek en antropologie. 19 tot 22 uur.

Femke Kaulingfreks is sinds maart 2018 lector Jeugd en Samenleving bij het kenniscentrum De Gezonde Samenleving. Zij houdt zich in haar lectoraat bezig met complexe en actuele maatschappelijke vraagstukken rondom opgroeien en opvoeden.

In haar praktijkgericht onderzoek staat empowerment van jongeren in een kwetsbare positie centraal. De focus ligt daarbij op jeugdempowerment in de wijk, veerkrachtig opgroeien en veranderend vakmanschap van jeugdprofessionals. Daarnaast wordt bekeken hoe informele en professionele hulpverlening elkaar kunnen versterken. Dit resulteert in onderzoeksrapportages én hands-on adviezen voor jeugdprofessionals en methodiekontwikkeling voor de jeugdsector en het onderwijs.

Written By
More from Mark Opfer

KUNDALINI YOGA VRIJDAG OCHTEND

Roeland van Bemmel: Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met...
Read More